Lessen & tarieven - Xclusive Gym Haarlem | Personal Training | Sportschool | Gratis Proefles
loader image

Tijdelijk maar €9.95 voor het afnemen van een meting

Lessen & tarieven

Wil je in groepsverband of alleen sporten, meer onder begeleiding of liever zelfstandig? Bekijk hieronder onze verschillende lessen.

Groepsles

X1000

3 credits (€ 15,00)

Verbrand tot 1000 calorieën in 1 uur tijd! De x1000 is een unieke en motiverende groepssessie zoals je nog nooit hebt ervaren! Met een combinatie van boksen en high intensity verbrand je binnen no-time de gewenste calorieën en werk je tegelijkertijd aan je uithoudingsvermogen! Een les waarbij je continue wordt uitgedaagd en verveling geen kans krijgt! Tijdelijk kun je nu een gratis proefles inplannen!

Personal training

XPT

12 credits (€ 60,00)

Word nu persoonlijk begeleid in het behalen van je doelstelling! Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak helpen Cletis en Kevin je met het behalen van je sportieve doelstelling door personal training! Krijg een op maat gemaakt plan, meet je vooruitgang door middel van keiharde cijfers en krijg inzichten in je toekomstige progressie. Aan motivatie geen gebrek. Tijdelijk kun je nu een gratis proefles inplannen!

Vrij trainen

Xtraining

3 credits (€ 15,00)

Vind je het fijn om gebruik te maken van onze beschikbare apparatuur en technologie, Gewoon op de manier zoals jij deze gewend bent? Dat kan! Loop de sportschool in wanneer je wilt en werk zelfstandig aan het behalen van je doelstellingen!

Personal training

Xpadstraining

11 credits (€ 55,00)

Xpads training is een van de meest intensieve en efficiënte cardiotraining en toegankelijk voor elk sportniveau.

Bij xpads training ligt de focus op het verbeteren van de (kick)bokstechniek, weerbaarheid en conditie.
Samen met de trainer ga je combinaties uitoefenen op de pads, bokszak of trapkussen.
Onze ervaren trainers zijn gespecialiseerd in pads training en hebben ervaring met recreanten en professionele sporters.

Wil jij jezelf tot het uiterste drijven? Of als beginnende of gevorderde (kick)bokser je stoot of traptechniek aanscherpen? Meld je dan hier aan voor de xpads training!

Groepsles

Xcore & stability

1,5 credits (€ 7,50)

De inhoud van de training is bedoeld om je buikspieren, onderrug en bilspieren sterker te maken. De oefeningen zijn ook gericht op het verbeteren van jouw postuur.

De lessen zijn niet alleen inspanning voor je lichaam door middel van statische of dynamische balans oefeningen, maar juist door het lichaam te belasten met balance wordt nu ook de geest uitgedaagd mee te werken. Door deze vorm van sporten wordt je constant uitgedaagd en dat verhoogt natuurlijk je zelfvertrouwen. Dingen die eerst moeilijk leken, zijn nu ineens een stuk makkelijker. Prikkeloverdracht van zenuw naar spier wordt met deze les optimaal versterkt. Dit is heel handig om bij te houden naarmate wij verouderen. Core and stability is voor jong en oud doe mee en laat je meeslepen door de versie van jezelf die streeft naar balans in het leven!

Groepsles

Kickboksen voor vrouwen door vrouwen

2,5 credits (€ 12,50)

Kickboksen voor vrouwen wordt steeds populairder. Voor vrouwen kan trainen samen met mannen intimiderend zijn en dat maakt de drempel om deel te nemen hoog.

Bij xclusive gym hebben wij daar iets leuks op bedacht; kickboksen voor vrouwen door vrouwen”. Deze les is alleen toegankelijk voor vrouwen en wordt gegeven door gespecialiseerde vrouwelijke trainers.

Voor vrouwen is kickboksen de optimale manier om op een leuke en uitdagende manier calorieën te verbranden en tegelijk een fullbody training te doen! Bij xclusive gym zorgen onze trainsters voor een leuke sfeer en wordt een deel van de training in duo vorm gedaan, zodat iedereen van elkaar kan leren en elkaar kan motiveren.

Abonnement

ALL XCLUSIVE ABONNEMENT

€ 249 per maand

  • 4 maaltijden
  • 4 x PT lessen
  • 4 x Groepslessen
  • Maandelijkse health check
Cadeaubon

XGIFTCARD

Het geven van een cadeaubon is een geweldige manier om een cadeau te geven dat je niet fysiek kunt inpakken, dus geef het cadeau zodat je gebruik kunt maken van alles wat Xclusive Gym te bieden heeft! Of je nu koopt voor een vriend, een bedrijf, een goed doel of een geliefde, een Xgiftcard kan een geweldige manier zijn om liefde en/of waardering te tonen.

Cadeaubonnen worden per e-mail bezorgd en bevatten instructies om ze bij het afrekenen in te wisselen. Online cadeaubonnen zijn alleen online inwisselbaar. Als je een cadeaubon voor onze winkel wilt kopen, neem dan contact opvia onze site!.

Eerst proberen? Meld je aan voor een gratis proefles!

Heb je geen tijd voor lange trainingssessies, maar wil je wel hetzelfde resultaat? Dan zijn onze workouts echt iets voor jou. Natuurlijk in te plannen wanneer jij dit wilt!

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is maakt de Xclusive gym anders?

Onze persoonlijke begeleiding, keiharde inzichten in je progressie door data en een exclusieve gym omgeving zorgen ervoor dat je doelstellingen sneller worden behaald dan ooit tevoren!

Hoe weet ik zeker dat ik mijn gewenste doelstelling behaal?

Wij zijn een data driven gym (meten is weten) met totaal meer dan 15 jaar ervaring in het vak! Daarnaast creëren wij gezamenlijk een plan dat afgestemd is op jou als uniek persoon. Dit plan in combinatie met data en je eigen motivatie zal gegarandeerd resultaat opleveren!

Hoe lang duurt het voor ik resultaat zie?

Dit is afhankelijk van je doelstellingen en eigen inzet. Kies je voor vet verbranding? Dan garanderen wij zichtbaar resultaat binnen 2 maanden! Voor andere doelstellingen creëren wij gezamenlijk een plan met duidelijke mijlpalen. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Schrijven jullie ook voedingsschema’s uit voor cliënten?

Nee, maar wij bieden wel voor elk uniek persoon gezonde maaltijden aan die je alleen maar hoeft op te warmen. Deze maaltijden worden gemaakt gebaseerd op jouw eigen doelstellingen.

Wat gebeurt er met de data die jullie verzamelen?

Dat bewaren wij binnen ons eigen data systeem. Wij hanteren de privacywetgeving.